Koncert recital dhe melodrama Homeriada
Kur me botën dhe njerëzit që nuk i shikon, flet dhe këndon me sytë e shpirtit, nuk ka Verbëri!
Sytë e ndjenjēs janë shqisa më e mprehtë e festës dhe gëzimit!
Ada dhe Blerina Shalari bënë magji duke na mrekulluar me koncertin recital dhe melodramën Homeriada, shkruar prej Blerinës dhe interpretuar nga aktori Dritan Boriçi.