Programi i transparences

  • Klikoni ne linkun me siper “Programi i trasparences”, ne menyre qe te hapet Programi i Transparences ne formatin pdf.
    Sapo te hapet Programi i Transparences, vijoni me poshte per t’u informuar per kategorite perkatese.
  • Klikoni te dokumentat per te cilat jeni te interesuar, te cilat jane te nenvizuara dhe te emertuara ne ngjyre blu.