Përkujtimi i Kongresit të Përmetit!
78 vjet më parë në 24 maj në Përmet u zhvillua Kongresi që ndryshoi historinë, nga forma e rregjimit monarkik në Republikë.
Qytetarë të Përmetit, veteranë, partizanë të brigadave sulmuese, familje të deshmorëve nga e gjithë Shqipëria përkujtuan këtë ngjarje historike.
Historia dhe brezat u mbeten mirënjohës luftëtarëve të lirisë, delegatëve të Kongresit hitorik.
Mirënjohje përjetë!