Pa sportele, vetëm shërbim online!
Zv/ministri i brendshëm Andi Mahilaj, përfaqësuesja e Kryeministrit Elona Ajazi dhe prefekti i Qarkut Gjirokastër Odise Kote, kontrolluan dhe panë nga afër procesin e aplikimeve ON LINE nga qytetarën në DVPSH si dhe bashkitë Gjirokastër, Libohovë e Dropull.
Ndonëse në muajin e parê të tij, procesi po ecën me shpejtësi dhe qytetarēt çdo ditë e më tepër po mësohen me mënyrën e re, të shpejtë dhe sorrollatje të e-albania.
Zv/ministri i brendshëm A. Mahilajduke vlerësuar punën e kujdeshme të kryer të tri bashkitë, theksoi nevojën e kualifikimit të mëtejshëm të punonjësve të këtij shërbimi, marrjen e masave e dhënien e ndihmës për çdo qytetar që has vështirësi si dhe zgjidhjen e problemeve që dalin nē përditshmëri prej sistemit apo fuqizimit të linjave të internetit.
Përkushtim e përgjegjësi në ofrimin e shërbimit ONLINE për çdo banor!