Gëzuar KRISHTLINDJET!
Paqe, dashuri, arritje dhe punë të mbara e të dobishme për Njeriun dhe Komunitetin.
Prefekti i Qarkut Gjirokastër z.Odise Kote dhe Kryetari i Bashkisë Dropull Dhimitër Toli urojnë nxënësit e shkollës sê mesme të bashkuar Bularat: Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2023!
Koncerti festiv në Bashkinë Dropull ështē shprehje e njê kujdesi të vazhdueshëm për arsimin, brezin e ri dhe talentet e spikatura si dhe njē mardhënie e shkëlqyer e pushtetit vendor me komunitetin e arsimtarëve, prindërit e banorët e Dropullit.
Festat e funvitit na gjejnë me detyra të realizuara, bilance pozitive dhe plot energji për të vijuar punët dhe investimet e mëdha për komunitetin.
Punojmë e festojmë sëbashku!
Gëzuar!