Dita e Flamurit të Gjirokastrës
Rroftë Dita e Flamurit të Gjirokastrës!
Nderim e Mirënjohje Rilindasve e Dëshmorëve të Lirisë!
I përjetshëm Porosia e Madhe dhe Amaneti i tyre!