Reforma për dixhitalizimin e shërbimeve
Prefekti i Qarkut z. Odise KOTE inspektoi e monitoroi nga afër ecurinë e reformës për dixhitalizimin e shërbimeve nē Bashkinë Gjirokastër.
Prej 1 Majit, si në të gjithë vendin edhe në Qarkun Gjirokastër ka nisur të ofrohet shërbimi ONLINE në portalin e-Albania, duke eliminuar nevojen e qytetarëve të paraqiten fizikisht pranë sporteleve.
Prefekti Kote kërkoi nga drejtuesit dhe punonjësit e ke këtij shërbimi që kjo periudhë të jetë koha e një pune plot pasion, përkushtin e përulësi në shërbim të qytetarit.
Të gjithë problematikat që dalin gjatë procesit të jenë vëmëndje të plotë për t’ju dhënë zgjidhje në kohë optimale apo të adresohen me prioritet në Institucionet përgjegjëse.
Gjithçka për qytetarët përmes ofrimit të shërbimit ONLINE.