Adresa e Banimit – e Mira ime!
Prefekti i qarkut z.Odise KOTE në takim me Drejtuesit vendorë, të Zyrave të gjendjes civile, të mediave lokale dhe ADISA – s, shtroi detyra konkrete për një proces sa më efektiv të vetdeklarimit të adresës së banimit të qytetarit.
Procesi do të realizohet përmes dy formave, elektronike në e- albania dhe në sportelet e Zyrave të gjendjes civile.
Ndërgjegjësim, sensibilizim e vullnetarizēm për të përfunduar në kohē reale këtë proces që sjell shërbime bazike on line për qytetarin.
Emisione TV, spote publicitare, promocion e rrjete sociale, një fushatë e programuar e në funksion të realizimit të këtij procesi jetik.