Viti i ri akademik në Universitetin “E’qrem Çabej”
Rrugëtim të mbarë nē vitin e ri akademik Universitetit “E’qrem Çabej”, drejt dijes, kërkimit shkencor, ndërkombëtarizimit dhe standartit universitar europin.
Me rektorin Prof. Bektash Mema, kryetaren e këshillit të qarkut Lindita Rova, profesorë e studentë, prefekti i qarkut Odise Kote uroi fillimin e vitit të ri akademik 2021 – 2022.
Nga Tanishmēria, ky universitet ka sfidën të niset drejt Ndërkombetarizimit e standarteve Europiane, duke harmonizuar kërkimin shkencor, nivelin e dijes me kërkesën e tregut me synimin për tu shndērruar në lokomotivën udhëheqëse të shkencës, ekonomise, artit e kulturës për krejt rajonin, theksoi prefekti Kote në fjalën e tij.
Mbështetja e qeverisē shqiptare dhe e Ministrisë se Arsimit do të jetë prioritare në këtë rrugëtim!