Nderime për ditën e Çlirimit të Gjirokastrës
Gēzuar Festën e Çlirimit Gjirokastër!
18 shtator 1944 – 18 shtator 2021.
Kujtesa historike dhe Nderimi i Dëshmorëve të Lirisē janë Porosi, Amanet, Traditë, Kulturë, Dituri e Humanizëm që përcillet nga brezi në brez.
Lavdi përjetë Dëshmorëve dhe Heronjve të Lirisë!