Takimi i Komitetit të Mbrojtjes Civile të Qarkut
24 orë në 24 pranë qytetarëve për të zgjidhur të gjithë problemet e situatës së emergjencës.
Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi në takimin e Komitetit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Gjirokastër.
Prefekti i Qarkut z. Odise Kote raportoi mbi organizimin, koordinimin dhe masat e mara për përballimin e situatës.
Raportuan të gjithë kryetarët e bashkive dhe drejtuesit e Degëve Territoriale.
Ministri i brendshëm Bledi Çuçi pasi vlerësoi punën e kryer deri tani, përcaktoi detyra konkrete edhe për ditët e punët në vijim.
Ai kërkoi angazhim maksimal të tē gjithë faktorëve ndikues dhe zhvillim krijues të pêrgjegjësive e detyrave funksionale.